Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за 1,9 и по-конкретно една съмнителна обява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпроси за 1,9 и по-конкретно една съмнителна обява

Здравейте, момчета,

Вчера гледах една Алфа, която много ми хареса, продавача ми направи и цена, но ми е съмнителна.

Това е обявата - http://www.mobile.bg/11473770228026979

Продавача ми твърди, че няма документите за нея, защото били в Италия, но ако съм имал интерес да му я капарирам и щели да му ги изпратят.

Колата обаче се оказа, че според чичко Google се продава от октомври миналата година. Някой знае ли нещо за нея, ходил ли е да я гледа и т.н

Другите ми въпроси са, този двигател става ли за газ и какво по-конкретно да се гледа за този модел?

Благодаря ви предварително!

Защо ли си мисля, че най вероятно ще изгориш с капрото?!
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Мен не ме притесни толкова капарото (поиска 100-200 лв), колкото останалото свързано с колата.

Comment

Как са я вкарали в България без документи?Мисля, че са длъжни да приложат документ за покупката в Италия, италианския талон и документ от автовоза, ако не е докарана на собствен ход?
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Газ не. Може и да не са му пратили документите моите дойдоха след 1 седмица.
          Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

Имам същата колега.
            Взех я за 6300 с много мъки за спадане в цената тъй като беше по висока.
            Това с капарото ми е меко казано смешно.
            Ще даваш 7хил. за кола а се напъва за 100лв. да види, че си сериозен.
            Иначе.. ако имаш въпроси драсни лично или тук ще ти отговоря. Ако си от софия ще ти дам да се повозиш
            Газ не може да се сложи. Трябва да смениш колекторите а и въобще не е препоръчително да разваляш красавицата.
            Alfa Romeo GTV - 1.8 - 144hp TS
            Alfa Romeo 159 - 1.9 - 160hp JTS

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
              Как са я вкарали в България без документи?Мисля, че са длъжни да приложат документ за покупката в Италия, италианския талон и документ от автовоза, ако не е докарана на собствен ход?
              От Италия няма как да се докара на собствен ход - нямат транзитни номера.
              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Ако е докарана с автовоз може да е без документи. Но да седи 3 месеца без докумнти и този да не си ги е искал досега звучи несериозно
                sigpic
                1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
                2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
                2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

Докарвал съм на собствен ход кола, закупена от автокъща в Италия. Там ме накараха да попълня декларация, че като се прибера ще изпратя обратно табелите.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Може пък стоте лева капаро да са за пощенски разходи

Comment

Working...
                    X